Ödüllü Soru - Hanımkızımız neden bu kadar mest olmuş ?
Eveettt bir süre aradan sonra gene bir ödüllü soru sizlere.
Hanım kızımız Efendi'sine itaatı sırasında mest olmuş. Yüzünden aşikar. Lakin bilin bakalım bu durumu sağlayan uygulamalar ne? 7 adet farklı uygulama sonucunda durum hasıl olmuş.
Tümünü bilene ya da en fazla doğru cevabı bilene ödül bu başlık altında verilecektir.
Kaynak : painfiles.com
Son katılma tarihi : 8 Haziran 2008 - 24:00

:] Hanım kızımız normal doğumla her biri 4. 750 kg. 5'iz doğurmuş olup bu doğumun bitmiş olmasının vermiş olduğu mutlulukdan ve o acıdan kurtulmuş olmanın verdiği müthiş rahatlamadan dolayı bu şekilde bi yüz ifadesine bürünmüştür kanımca :]:]
Şaka bi yana mum, kırbaç kesinlikle var tahmin ediyorum iğne ve ağırlık da vardır kesinlikle bide o kadar cezanın üstüne bi ödülde vermiştir herhalde ki sevgili hemcinsim hanım kızımız bu kadar mutlu, mesut ve bahtiyardır diye düşünmekteyim.


Bu da ufak hediyemiz. Çam sakızı çoban armağanı. Hepsini bilse idiniz LADY SADE kancalı olurdu Şimdilik bunla idare edin artık.
SocietySM.com dan

- 44 Forumlar
- 5,453 Konular
- 75.2 K Gönderiler
- 0 Çevrimiçi
- 8,995 Üyeler