Yeni İnsanlarla Tanışmak
Merhabalar , ben bu alanda yeniyim ve insanlar tanışmak istiyorum ama bunun için en güvenilir yollar nelerdi ? Önerileriniz var mı ?
merhaba ruya. en guvenilir yol senin icgudulerin. biriyle tanismadan once yeterince sohbet etmelisin internette. gorusmeden once gorusecegin kisiyle telefonda konus. bu isler icin ayri bir hat almani oneririm. konustugun kisinin sesi sana guven veriyorsa guvenilir bir mekanda gorusme ayarlayabilirsin.
gosen waka shũ
Merhabalar , ben bu alanda yeniyim ve insanlar tanışmak istiyorum ama bunun için en güvenilir yollar nelerdi ? Önerileriniz var mı ?
Merhaba bende buraya bu konularda konuşmak muhabbet etmek için girdim. Muhtemelen bizim gibi bu duyguları paylaşan başka insanlarda var ama yanlış anlaşılmakdan korkuyorlar. Bu yüzden yüz yüze tanıdığım kimseyle bu konuları konuşamadım. Buluşmak görüşmek şartmı ? Benim şimdilik tek isteğim bu konuyla ilgili düşüncelerimi konuşmak
Merhaba,
Ben bayağı uzun bir süredir internet üzerinden yabancı forumlardan takip ediyorum kendimi böylelikle bu konuda belli bir seviyeye getirdim. Bende bu konuda sıkıntı çekiyorum. Türkiyede böyle şeyler sanırım toplumun baskısından dolayı gizli kapalı yaşanıyor. O yüzden de ulaşmak bayağı bir zor oluyor. Bende bu alanın içinden birileriyle tanışıp sohbet etmek istiyorum ama nasıl başaracağım bilmiyorum. Öneri olarak bu konuya cevap yazan kişiler kendi aralarında sohbet edip bilgi ve tecrübe alışverişinde bulunabilir.
İyi Forumlar
- 44 Forumlar
- 5,453 Konular
- 75.2 K Gönderiler
- 1 Çevrimiçi
- 9,000 Üyeler